Jour

Meny

Starkt värderingsdriven verksamhet

Livsanda Assistans grundades av Maja Koppfeldt år 2004.  Med stark vilja att förändra livet för funktionsnedsatta var hennes drivkraft att erbjuda empatisk, engagerad och personlig assistans med livsglädje.

Genom att ha växt upp med en funktionsnedsatt syster hade hon egen erfarenhet av både assistans och livet som anhörig. En erfarenhet och ett perspektiv som sedan dess genomsyrar allt Livsanda Assistans gör. För oss är det mycket viktigt att se till helheten utifrån den enskilda människans livssituation, önskemål och behov. Med kontor och mötesplats för kunder och assistenter i Västra Frölunda, erbjuder vi personlig assistans för barn och vuxna i Västra Götaland med fokus på Göteborgsområdet.

Livsanda Assistans är ett verksamhetsområde inom Livsanda Care som ingår i koncernen Livsandagruppen. Livsanda Care driver även Livsanda Boende vilka erbjuder HVB och stödboende för olika målgrupper med fokus på ungdomar.

Vår övertygelse är att människor mår bra av att arbeta i företag med goda grundläggande värderingar. Därför är vi engagerade i olika integrations- och välgörenhetsprojekt. En tradition vi har i bolaget är till exempel att duka upp julbord till alla hemlösa försäljare av tidningen Faktum. Vidare driver vi integrationsprojektet Karaktärsfabriken och genom Livsanda Assistans den oberoende sajten Mittfunktionshinder.

Styrelse

Mathias Koppfeldt

Mathias Koppfeldt är en aktivt arbetande ordförande i styrelsen. Mathias är utbildad inom ekonomisk historia och media och kommunikationsvetenskap. Han har tidigare varit verksam inom media och fordonsindustrin. Mathias sitter i styrelsen för Livsanda Gruppen AB, Livsanda Fastigheter AB och i Förvaltnings AB Framtiden, moderbolaget för Göteborgs kommuns olika fastighetsbolag.

Maja Koppfeldt

Maja Koppfeldt är VD och grundare av Livsanda Care AB. Maja är Psykoterapeut med psykodynamisk inriktning och sitter även med som ledamot Företagarna Göteborgs styrelse.

Kom i kontakt med oss:

Vision

En drivande aktör i skapandet av ett samhälle där alla människor har lika värde och samma förutsättningar. Vi står upp och försvarar ett öppet klimat där alla får lov att vara som de är.

Värdeord

Engagemang, Trygghet, Livsglädje, Öppenhet

Till toppen av sidan
Hoppa till verktygsfältet