Jour

Meny

Assistans med många möjligheter

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool? Välkommen med en spontanansökan!

Vi söker dig som är lyhörd, empatisk och som genuint tycker om att vara en hjälpande hand i vardagen. Som personlig assistent är du en mycket viktig person för någon annan så du behöver ha god förmåga att kunna tänka dig in i en annan människas situation och perspektiv. Vidare behöver du också kunna arbeta självständigt då man många gånger arbetar ensam som personlig assistent.

Arbetet i vår vikariepool är högst varierande eftersom du kommer att arbeta med flera av våra kunder, som alla har olika behov. Så tycker du om en arbetssituation där den ena dagen inte nödvändigtvis ser ut som den andra så bör du genast söka till oss! Många gånger leder en anställning i vikariepoolen till en anställning direkt hos kund.

Som vikarie kan man bli inringd på kort varsel och bli tillfrågad om att arbeta under dygnets alla timmar. Därför ser vi gärna sökanden med stor tillgänglighet för arbete. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Maila CV och personligt brev till personal@livsanda.se Märk din ansökan med ”vikariepool”.

Kom i kontakt med oss:

  Vision

  En drivande aktör i skapandet av ett samhälle där alla människor har lika värde och samma förutsättningar. Vi står upp och försvarar ett öppet klimat där alla får lov att vara som de är.

  Värdeord

  Engagemang, Trygghet, Livsglädje, Öppenhet

  Till toppen av sidan
  Hoppa till verktygsfältet