Jour

Meny

Livsandas viktigaste resurs

Som personlig assistent är du företagets viktigaste resurs. Vi arbetar kontinuerligt med vårt systematiska arbetsmiljöarbete för att du ska ha en så trygg och säker arbetssituation som möjligt. Vi har FORA försäkringspaket för dig som anställd.

FORA

Försäkringsavtalet som tecknas hos Fora är ett färdigt paket av försäkringar.

Försäkringarna gäller för alla anställda som får lön, oavsett anställningsform och tjänstegrad. Försäkringsavtalet tecknas för samtliga anställda. Följande försäkringar ingår i FORA:

Avtalspension SAF-LO

Avtalsgruppsjukförsäkring, AGS

Trygghetsförsäkring vid arbetsskada, TFA

Tjänstegrupplivförsäkring, TGL

Föräldrapenningtillägg, FPL

Premiebefrielseförsäkring

Försäkring om avgångsbidrag, ABG

För mer information gå till www.fora.se

Kompetens:

Kontinuerliga kompetenshöjande utbildningar.

Vi är måna om att du som assistent fortsätter att utveckla din kompetens – både för din personliga utveckling men självklart lika viktigt för våra kunder. För dig som arbetsledare har vi dessutom ytterligare utbildningar med inriktning på arbetsledarrollen.

Engagerat:

Levande hus, resor och festligheter.

Vi gillar att träffas under lediga former. Flera gånger om året hälsar vi alla välkomna till ”Livsandas levande hus” med olika teman. Vi arrangerar också besök och resor till t.ex. konserter, sportevenemang och andra aktiviteter. Självklart har vi även julfest

Karriär: 

En växande organisation med många möjligheter.

Livsanda Assistans ingår i koncernen Livsanda Care. Vi är en växande aktör där människor utifrån kompetens, intresse och engagemang rör på sig och hittar nya roller.

Tryggt: 

Tydlig introduktion, arbetsplatsmöten och en kundansvarig.

Som assistent får du en bra och inspirerande introduktion till hur det är att arbeta hos Livsanda. För oss är det även viktigt med kontinuitet och långsiktighet, varför du som assistent har en och samma kundansvarig. Dessutom erbjuder vi arbetsplatsmöten minst var 6:e vecka med dig, din kund och dina assistentkollegor.

Personligt:

Du är vår viktigaste resurs i en tajt organisation.

För oss går en välkomnande och varm företagskultur hand i hand med nöjda medarbetare och kunder. Därför är alla alltid välkomna till Livsandas kontor och egna hus i Västra Frölunda – kaffet står alltid på. Vi är också måna om att hålla dig uppdaterad kring allt som händer på Livsanda och sådant som har betydelse för din arbetssituation.Ta hand om er och tvätta händerna!

Vill du jobba hos oss?

Vill du arbeta som personlig assistent i ett växande företag med drivkraft att hela tiden utvecklas och bli bättre, att alltid vilja lite till? Eller ser du kanske en annan roll för dig hos oss? Maila oss cv och ett personligt brev.

kontakt@livsanda.se

Kom i kontakt med oss:

  Vision

  En drivande aktör i skapandet av ett samhälle där alla människor har lika värde och samma förutsättningar. Vi står upp och försvarar ett öppet klimat där alla får lov att vara som de är.

  Värdeord

  Engagemang, Trygghet, Livsglädje, Öppenhet

  Till toppen av sidan
  Hoppa till verktygsfältet