Jour

Meny

 

Du är betydelsefull

På Livsanda är vi måna om att ha bra en kontakt med anhöriga. Som anhörig är du viktig både för den funktionsnedsatta och för oss. Vi vet också att du som anhörig ibland kan behöva stöd och råd från någon utifrån. Då finns vi där för dig.

Som anhörig kan du ställas inför frågor och val av både problematisk och känslomässigt jobbig karaktär. Ofta har du kanske ingen erfarenhet av vare sig frågorna eller svaren. Det kan också handla om att fylla i blanketter och ansökningar. Då kan det vara skönt att få hjälp och bolla med någon hos oss som har lång erfarenhet. Det är också ofta du som känner den funktionsnedsatta bäst. Därför är du betydelsefull i processen att utveckla en så bra livssituation och vardag som möjligt för din anhöriga.

Som anhörig har du även möjlighet att arbeta som personlig assistent. För många kan det vara en trygghet – både för den anhöriga och den funktionsnedsatta. Då kan vi på Livsanda givetvis anställa dig så att du kan ta del av det våra andra assistenter får, som till exempel utbildningar.

Tänk bara på att hur väl man än vill sin anhöriga kan det finnas motsättningar och problem med att vara både anhörig och personlig assistent. Det har vi också mycket kunskap kring om du vill ha någon att diskutera med.

Anhörig berättar

"de bryr sig helt enkelt!"

Kom i kontakt med oss:

  Vision

  En drivande aktör i skapandet av ett samhälle där alla människor har lika värde och samma förutsättningar. Vi står upp och försvarar ett öppet klimat där alla får lov att vara som de är.

  Värdeord

  Engagemang, Trygghet Livsglädje, Öppenhet

  Till toppen av sidan
  Hoppa till verktygsfältet