Jour

Meny

Assistans med många möjligheter

Vill du arbeta som personlig assistent i vår vikariepool? Välkommen med en spontanansökan!

Vi söker dig som är lyhörd, empatisk och som genuint tycker om att vara en hjälpande hand i vardagen. Som personlig assistent är du en mycket viktig person för någon annan så du behöver ha god förmåga att kunna tänka dig in i en annan människas situation och perspektiv. Vidare behöver du också kunna arbeta självständigt då man många gånger arbetar ensam som personlig assistent.

Arbetet i vår vikariepool är högst varierande eftersom du kommer att arbeta med flera av våra kunder, som alla har olika behov. Så tycker du om en arbetssituation där den ena dagen inte nödvändigtvis ser ut som den andra så bör du genast söka till oss! Många gånger leder en anställning i vikariepoolen till en anställning direkt hos kund.

Som vikarie kan man bli inringd på kort varsel och bli tillfrågad om att arbeta under dygnets alla timmar. Därför ser vi gärna sökanden med stor tillgänglighet för arbete. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Maila CV och personligt brev till personal@livsanda.se Märk din ansökan med ”vikariepool”.

Assistent till Lilla Edet sökes

Jag som söker personlig assistent är en positiv och aktiv 54-årig man, och jag söker dig som kan arbeta varierande tider på en tjänst på mellan 75-100 %.

Bortsett från min ryggskada, så är jag precis som vem som helst och vill också att du ser mig och behandlar mig på det sättet! Jag är en mycket social person som gärna har kul ihop med dig samtidigt som vi jobbar.

Jag söker dig som är som är glad, positiv och påhittig.

För mig är inte din erfarenhet inom assistans det viktigaste, för mig är din personlighet och vår personkemi mest intressant! Lika viktigt som att jag är trygg med dig, vill jag att du ska vara trygg med mig! Körkort är ett plus, men bil är inget krav då jag har egen bil.

Välkommen in med din ansökan till: johanna.strid@livsanda.se. Märk ansökan med ”KAn”. Vid frågor ring kontoret på 031-7111550.

Kom i kontakt med oss:

Vision

En drivande aktör i skapandet av ett samhälle där alla människor har lika värde och samma förutsättningar. Vi står upp och försvarar ett öppet klimat där alla får lov att vara som de är.

Värdeord

Engagemang, Trygghet, Livsglädje, Öppenhet

Till toppen av sidan